تعداد بازدید: 112
زبان : فارسی

تجلیل از همکاران کتاب‌خوان و مؤلف در همایش ویژه دبیرستان علوم پزشکی شیراز

تجلیل از همکاران کتاب‌خوان و مؤلف در همایش ویژه دبیرستان علوم پزشکی شیراز

تاریخ درج خبر : 1403/8/23
منبع : درون سازمانی

در مراسمی که با حضور همکاران و دانش‌آموزان دبیرستان دوره اول علوم پزشکی شیراز برگزار شد، از همکاران علاقه‌مند به کتاب و مؤلفان فعال این دبیرستان تقدیر به عمل آمد.

در مراسمی که با حضور همکاران و دانش‌آموزان دبیرستان دوره اول علوم پزشکی شیراز برگزار شد، از همکاران علاقه‌مند به کتاب و مؤلفان فعال این دبیرستان تقدیر به عمل آمد. این مراسم با اجرای زیبا و هنرمندانه حسینی، از دانش‌آموزان مستعد این مجموعه، آغاز شد. دکتر علی شفیعی فرد، مدیر مجتمع آموزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در ابتدای مراسم ضمن تشکر از برگزارکنندگان و تشویق به ترویج کتابخوانی، از تلاش‌های همکارانی که در کنار مشغله‌های شغلی به مطالعه و ارتقای دانش خود پرداخته‌اند، قدردانی کرد. او تأکید کرد که گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی به‌عنوان یک ارزش، بایستی به‌طور مستمر در جامعه ترویج یابد.

سخنرانی مهدی میرعظیمی و اهمیت کتابخوانی

در ادامه، مهدی میرعظیمی، نویسنده کتاب‌های یک صفحه‌ای، ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی، به تشریح نقش عمیق کتاب و مطالعه در رشد فکری و اعتلای زندگی افراد پرداخت. او با اشاره به ارزش زمان و تأثیر کتاب در تبدیل آن به دانشی ارزشمند، تأکید کرد که کتابخوانی نه تنها دانش و اطلاعات افراد را افزایش می‌دهد، بلکه به تقویت تخیل، قدرت استدلال و مهارت‌های تصمیم‌گیری نیز کمک شایانی می‌کند. میرعظیمی افزود که مطالعه نه‌تنها به رشد فردی دانش‌آموزان کمک می‌کند، بلکه آن‌ها را به افراد پربار و آگاهی تبدیل می‌کند که توانایی تأثیرگذاری مثبت بر جامعه خود را دارند.

مدیر انتشارات یک صفحه‌ای و پروژه‌های نوین آموزشی

میرعظیمی با ابراز خوشحالی از همکاری طولانی با مجتمع آموزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تأکید کرد که این همکاری‌ها باعث شده تا در هر بازدید از این مجتمع، با طرح‌های نوآورانه و ایده‌های تازه علمی، فرهنگی و هنری مواجه شود. او در ادامه به معرفی دو پروژه مهم آموزشی، طرح مدرسه داستان‌مند و اردوی داستان، پرداخت و اشاره کرد که هدف از طرح مدرسه داستان‌مند ایجاد محیطی است که در آن دانش‌آموزان با تکیه بر داستان‌ها و روایت‌ها، به تجربه‌های جدید در یادگیری دست یابند. اردوی داستان نیز با هدف تشویق کودکان به خلق و روایت داستان‌های کوتاه و پرورش تخیل آن‌ها طراحی شده است که خوشبختانه در دبستان دانشگاه علوم پزشکی با استقبال روبه‌رو شده است.

تقدیر از همکاران مطالعه‌گر مدرسه

در این مراسم، خانم حبیبی‌نیا، خانم رجایی، آقای روشن و آقای حاجتمند، از همکاران خدمتگزار و نگهبان دبیرستان، به معرفی کتاب‌هایی که مطالعه کرده بودند، پرداختند که این اقدام با استقبال و تشویق حاضران روبه‌رو شد. میرعظیمی در خصوص این فعالیت فرهنگی گفت: «هر یک از همکاران مدرسه، فارغ از سمت و پست‌شان، در آموزش و تربیت دانش‌آموزان نقش مؤثری دارند. حضور آگاهانه این همکاران می‌تواند الگویی فرهنگی برای فرزندان و دانش‌آموزان ما باشد.» او افزود که وقتی جامعه‌ای از افراد آگاه، اعم از والدین و همکاران مدرسه، تشکیل شود، آینده‌سازان ما نیز در مسیری آگاهانه رشد خواهند یافت.

معرفی کتاب‌های مؤلفان مجتمع

در ادامه، زینب طالب‌زاده، دبیر مجتمع، کتاب خود را با عنوان "نقش سه تکلیف نوشتاری در یادگیری واژگان زبان‌آموزان" که در آن به تأثیرات تکالیف نوشتاری بر یادگیری واژگان زبان انگلیسی پرداخته است، معرفی کرد. همچنین، راضیه مینایی، دیگر دبیر مجتمع، کتاب خود "شگفتی‌های فضا" را که به توضیحات علمی پیرامون موضوعات فضایی و پاسخ به پرسش‌های دانش‌آموزان درباره فضا اختصاص دارد، معرفی نمود. کتاب دیگری با نام "دختر شایسته ایرانی" که توسط دانش‌آموزان دختر دبیرستان دوره اول علوم پزشکی تألیف شده بود، توسط خانم منوچهری، مدیر دبیرستان، معرفی شد.

اهدای لوح سپاس و کتاب‌های یک صفحه‌ای

در پایان این مراسم، به هر یک از افراد تجلیل‌شده، یک جلد از کتاب‌های یک صفحه‌ای به همراه لوح تقدیر اهدا شد. این مراسم با مدیریت واحد کتابخانه دبیرستان دخترانه دوره اول علوم پزشکی و به مسئولیت خانم شاه‌نظر برگزار شد و از مهمانان ویژه این مراسم می‌توان به دکتر شفیعی فرد، آقای حدائق (معاون پرورشی مجتمع)، خانم منوچهری (مدیر دبیرستان دخترانه دوره اول)، خانم دکتر زهرا شاه‌نظر (کتابدار)، خانم کریمی (بازرس معاونت پرورشی)، و آقای دکتر عزیزی (مدیر سرگروه درس تفکر و سبک زندگی) اشاره کرد.

مجتمع آموزشی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

این مجتمع آموزشی فرهنگی شامل واحدهای پیش‌دبستانی، دبستان دخترانه و پسرانه، متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه است و در سال ۱۳۷۲ با هدف آموزش و پرورش فرزندان خانواده‌های علوم پزشکی تأسیس شد. پذیرش دانش‌آموزان در این مجموعه بر اساس مصاحبه و آزمون ورودی با اولویت فرزندان کادر علوم پزشکی انجام می‌شود و این مجتمع با مدیریتی منسجم تحت نظارت اعضای هیئت‌امنا و به سرپرستی دکتر علی شفیعی فرد فعالیت می‌کند.

   نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.